Anbefaling af smart stempelur til simpel tidsregistrering af flextid og dage med arbejden over tid

For årtier siden fungerede tidsregistrering på arbejdspladser og i værksteder ved, at arbejderne holdt styr på kort, som blev tjekket med brug af et stempelur. Idag er tiden ikke til sådan en gammeldags og ikke særligt tidsoptimeret proces. Deraf følgende er anvendelse af stempelur til tidsregistrering online og det her stempelur fremsender mekanisk data videre til kollegerne i afdelingen for regnskab & bogholderi. Faktisk kan alle medarbejdere så vidt jeg ved opstøve samtlige indtastninger af tidsregistrering og stempelur og rette, hvis der begynder at komme vildrede om, hvad tid du startede på jobbet, samt hvor stor flekstid man er oppe på. På den måde er der hundrede procent overblik over vores timer.

Jeg har før i tiden kun kendt til uden hjælp at skulle notere min egen tidsregistrering og kendte ikke til stempelur før jeg kom hertil, dér hvor jeg jobber i dag. Det skaber på en måde en følelse af selvbestemmelse, selv at registrere tidsregistrering hvor du ikke bruger stempelur. Men jeg er uforbeholdent totalt lykkelig over, hvordan vi bruger automatisk tidsregistrering, for således skal jeg ikke selv i slutningen af ugen mindes, om jeg er i over- eller underskud. Og jeg kan jobbe igennem imens jobbets netdigitale stempelur holder styr på alt der hedder tidsregistrering i perioder hvor jeg går til bunds i ekstraarbejde. På den måde er jeg ikke nødt til selv få ordnet tidsregistreringen når det er sent.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.