Er du ubesluttet om drømmestudiet? – Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus gør dig dygtigere

Er Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus {http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus} interessant for nogle af jer

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du har, er jeg sikker på, at Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus giver dig det mest optimale udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind.

Måske ved du allerede, hvad du ønsker at blive. Det kan være, at du håber på at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller det kan være, at du går uden tøven efter et naturfagligt studie på AAU eller KU.

Ved du endnu ikke, hvad du kan se dig selv arbejde med senere hen? Det vidste jeg heller ikk, da jeg først startede. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver adgang til 2 år til at komme på rette vej. Det finder du ud af.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Gå efter drømmen

Bliver du færdig med 9. klasse til maj, og kunne du tænke dig at opnå en skole med rigtig mange fag at vælge imellem? Når du gennemfører din hf på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, kan du styre HF-en til præcis den studieretning, som du drømme om optagelse på! Jeg er glad for den beslutning.

Foruden den almindelige hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn desuden linjer så som: Sproglig hf, politilinjen, Pædagoglinjen plus Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyede så de bedst kan berede dig på dit drømmestudie.

Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn har adgangskrav

Drømmer du om at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du opfylde en ordentlig omgang adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så tjekker dine personlige og faglige kvalifikationer.

Afslutter du 10. klasse til forår, skal dine undervisere overveje, om du kan tage en hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf’en hos Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus. Det skulle jeg, men det er egentlig ikke så ubehageligt, som det lyder.

Livet på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense er prøverne værd

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.