Havelåger og hegnsstolper versus børnefødselsdag for vores yngste

Jeg er liidt irriteret over manden lige i øjeblikket. Min kæreste kan for tiden ikke overveje noget andet end hegnsstolper - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper, og havelåger - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager, , i mens mor her går & tænker på den mindstes børnefødselsdag med fyldet til lagkagerne & saft. Arhmenaltså. Vi ska’ se at få skifte havens grånede gitterværk, og arbejdet stiller krav til nye hegnsstolper og at ham og jeg skal udse et valg mellem et utal af blandede havelåger. Men kan projekt hegnsstoler ikk godt stå standby til efter festen for børnehaven, hvor jeg og ham får visit af 26 børn? Alt det festivitas er temmelig hektisk at klare helt alene, vurderer jeg.

Straks at ungerne på besøg er blevet underholdt med lege og kirsebærlagkage, så skal jeg og ham sammen købe hegnsstolper og havelåger. Ellers tror undertegnede ikke, at jeg slipper udenom kærestens ævl vedrørende havelåger med lås, haveplaner og hegnsstolper i træ eller aluminium. Hmm tænke tænke

Jeg har ik’ skænket min personlige smag når det gælder havelåger og hegnsstolper en tanke. Hegnsstolper og havelåger var bare sådan noget, som var der i forvejen, på de steder jeg da jeg var lille pige har levet. Men i dag ejer manden og jeg selv murermestervilla og skal tage bestik af sådan noget. Manden opdagede et par fornuftige producenter på internettet og han vil ikke bestemme sig for om vi skal vælge hegnsstolper lavet i træ eller aluminium. Personligt er jeg vidst tilhænger af træ, meeen jo det kan da ozz muligt at aluminiums hegnsstolper er ret fine og stærkere? Dunno?

Vi diskuterede om at få højere havelågen, og for nyligt har min mand opdaget et par robuste havelåger, som endog også har lås. Sådan noget er dejligt, idet vi lever på en vej, hvor vi har haft adskillige indbrud.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.