Hvor fås den flotteste plæneklipper?

For et par dage siden blev min plæneklipper så naturligvis ødelagt. Et forfærdeligt øjeblik var det, fordi jeg vist præcis havde fyldt brændstof i. Der er ingen mistillid om, at græsset uden diskussion skal klippes, derfor må jeg vist uden diskussion bruge penge på en anvendelig plæneklipper. Motor bør den definitivt have. Der er ingen chance for, at jeg vil fare rundt i haven for at benytte al min dyrebare tid på at trække en svær gammeldags plæneklipper af sted med næverne. No way – meget motorstyrke må der altså til. Kommer jeres plæneklipper faktisk udstyret med opsamling til det afklippede græs, ville det være meget sublimt. Virke let & effektivt og overhovedet ej koste himlende mange penge: sådan skal min indkøbte plæneklipper være. Der eksisterer klart adskillige, som ej går særlig meget op i, hvilken sort plæneklipper, der anskaffes. Min mening er alligevel, at det er essentielt, at knivene fungerer. Der bliver tid til at befinde mig alene i et par timer, i tiden jeg benytter min plæneklipper. Sådan noget bliver en luksus, hvis man således får chance for at spekulere over det meste. Man kan godt betale genboens unge for at tage hånd om det, i den situation at det at anvende sin plæneklipper er en afskyelig belastning, hvilket ikke må være sagen. En computerstyret plæneklipper som uden hjælp klipper græsset (en fuldautomatisk plæneklipper) har jeg tillige også chance for leje. Sådan nogle koster desværre vildt meget.

Således at jeg let og snildt får studset haven, og slipper for at arbejde mig selv helt ihjel eller bruge alle mine penge, ville jeg nok foretrække en gennemsnitlig plæneklipper som har selvtræk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>