Jeg pimper efteråret op med tyroler kostumer, store mængder af halloween pynt og halloween kostumer

Måske er jeg ude i god tid, men mine forberedelser er allerede igang til årets fest: Halloweenfesten.

Kærligheden er umådelig til halloween, halloween kostumer (dramashop.dk/halloween/category/kostumer-og-tilbehoer-halloween-11) og halloween pynt. Kostumer, uhygge, klam mad og mulighed for at skræmme ungerne på vejen … så sjowt.

Jeg tænker også cool tyroler kostumer (dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67) til efterårsmånederne. Jeg planlægger at deltage i Munchens oktoberfest, og da vi snakkede om det udtalte Thomas min ven, at tyroler kostumer så simpelt hen bare er noget vi må have. Jeg er på. Så i løbet af sensommeren vil jeg tjekke såvel halloween pynt, tyroler kostumer og halloween kostumer. En smule vil jeg nok lave helt selv – hvis jeg ellers kan, imens andre ting bliver indkøbe i webshops eller hos forhandlere der har halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer.

Heldigvis er jeg ikk alene om min begejstring for halloween. Jeg har masser af venner, der gladeligt køber halloween kostumer og halloween pynt. Stina der er min underbo og jeg vil gerne pynte den gamle villa med halloween pynt i alle afskygninger. Og vi strides lidt om at finde os de mest skræmmende halloween kostumer. Det er så hende som at der drager sammen med undertegnede til Oktoberfest, så helt bestemt skal vi feste i tyroler kostumer. Soleklart..!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.