Om vores baghave, vedligeholdelsesfri hegn, indkig og udsigt

Nu hvor jeg og kæresten er uprøvede herrer i egen villa skal vi hovedkuls til at vedtage sådan noget som vedligeholdelsesfrit hegn som for eksempel komposit hegn. Baghaven går direkte hen til en offentlig eng og haven afgrænset aflukket med brug af rododendron. Vuet er herligt, men uden et vedligeholdelsesfri hegn har folk mulighed for at skue lige i haven. Og manden og mig have områder baghaven, hvor vi begge sidder uden blikke.

Efter at vi flyttede til Vogens begyndte jeg at søge efter komposit hegn og vedligeholdelsesfri hegn. Thomas og jeg har ikk’ besluttet, hvorvidt vi vil have et komposit hegn, men det skal altså være et vedligeholdelsesfri hegn, som vi ska’ have sat op. Det fact er vi ligesindede om.

Farbror Henry monterede komposit hegn i baghaven, og han er utrolig ellevild med sit valg. Det kan blive leveret i flere størrelser og i lyse & mørke farver. Han monterede et sort vedligeholdelsesfrit hegn, imens jeg og kæresten sandsynligvis vil beslutte os for et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Vi kan være glade for hvidt og slidt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.