Rejselystne mig vil absolut ud på skønne kulturrejser – eksempelvis kulturrejser andalusien

Så jeg kan have opsparing til at komme et styk undervisende valfart pukler jeg. Jeg har mange ønske rejsedestinationer, for eksempel Hongkong og Canada. Men aller mest eftersøges kulturrejser - www.hjertingrejser.dk/spanien, andalusien. Jeg gik til spansk på gym og søger derfor at gå fortsat dybt i spansk sprog og kultur. Størstedelen af kulturrejser er usandsynligt langtrukne, men småtravle jeg har maksimalt en måned, forinden turen må gå retur og påbegynde første semester. Så kulturrejser andalusien - www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien, der varer cirka 28 dage må være at foretrække.

Gudskelov er jeg faldet over en arrangør af kulturrejser der fikser kulturrejser andalusien på en uge til 4 uger. Så det er jo perfekt. I løbet af otteogtyve dages kulturrejser regner med at kunne lære hverdagslivet og nogle lokale at kende. Og samtidig er det ikk kulturrejser der er på 4-5 måneder, som kræver at moi virkelig ska’ finde mange finanser frem – og maybe bliver homesick eller evner at blive temmelig ensom. Jeg er dog ikk så rutineret til at træffe dugfriske bedstevenner.

Mindre lange kulturrejser er ulasteligt til min karakter. Jeg skal nu til at vedtage valget mellem flere kulturrejser andalusien samt hvaffor nogle dage der ligger, så undertegnede kan returnere til København og påbegynde studiet til lærer bagefter. Undertegnede glæder mig virkelig meget og kulturrejser med enhver jeg snakker med. Jeg genkender sørme mange, der organiserer kulturrejser Andalusien eller Malaysia eller i Marokko. Meget udbredt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.