Vi søstre søger lejeboliger – i form af lejebolig Østerbro & Lejebolig Hellerup plus lejebolig Sydsjælland/Lejebolig Vestsjælland

Min søs & jeg er begge to i gang med at lede lejeboliger i de her dage. Jeg og min søster har tænkt over hvorvidt at jeg og hende kunne finde et par lejeboliger sammen med mulighed for at logere sammen med hinanden eller i det samme lokalområde. Men idéen funker ik’. Jeg og min søster har forskellige drømme, og mens jeg drømmer om lejebolig Hellerup » http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn/, eller lejebolig Østerbro, så internetsøger hun efter ”lejebolig sydsjælland » http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/sydsjaelland/,” og ”lejebolig vestsjælland » http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland/,”.

Undertegnede er overvejende en urban pige, som elsker Østerbro og at ligge i Fælledparken. I stedet drømmer min søster om at blive gravid før kæresten er 27, og hun vil helst leve i et område der har have & et trygt sammenhold med naboerne. Begge søger vi efter dejlige lejeboliger, men jeg og min søster ska’ nok ikk liige tage i kollektiv, som jeg og min søster tidligere har talt om. Så jeg søger mod lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, hvor jeg ku’ være tæt på Kbh, men dog i den roligere ende af byen. Og Olivia går efter et styks lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Til gengæld er vi på samme sti om at Sjælland er stedet for vores lejeboliger. Thihi.

Lejebolig Sydsjælland og lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Min søster og mig taster uens placering ind for vores lejeboliger, når hende og jeg googler på, dog kan vi supplere hver andre med at holde styr på lejekontrakter, de bedste formidlere af lejeboliger og regler for fremleje.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.