Vores projekt med terrassen behøver skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver

For tiden frisker jeg og manden haven og terrassen gevaldigt op, og vi gennemtænker bl. andet at opsætte højbede og komme af med grimme espalier og arbejde på terrassen. Der har min mand & jeg kommet frem til, at båndsavklinger - http://katalog.prebenz.dk/afkortning–bandsavklinger – , skæreskiver - http://katalog.prebenz.dk/afkortning–skiver – og en skrubskive - http://katalog.prebenz.dk/afgratning–skrubskiver – er relevant, mens jeg og ham skal have bearbejdet terrassens beton, fliser, granit og sten. Jeg kan forstå at en skrubskive er praktisk til at raffinere vores ældre terrassefliser til patioen. Smart.

Havearbejdet bliver lettere, hvis jeg og manden får os båndsavklinger, skrubskive og skæreskiver. Det er sådan nogle ting, som at der går det muligt at overskære nogle metaldele og træsorter. Skæreskiver kan for eksempel forstærke vinkelsliberen til at skære klinker, plast, metal og sten. Som følge af det bli’r skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver snart guld værd.

Det bli’r godt at rette vores tilgroede grønne område op med brug af skrubskive, båndsavklinger plus skæreskiver. Det bli’r fantastisk at købe båndsavklinger, skrubskive og skæreskiver og starte mandens og mit forehavende, for vores have kan helt sikkert gøre brug af lidt grønne fingre og noget håndværk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.